Contact met Netwerk Dementie IJssel-Vecht

Heeft u vragen over dementie, de mogelijkheden van deskundige begeleiding, hulp in uw thuissituatie of ondersteuning voor mantelzorgers? Elke maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur zitten we achter de telefoon voor u klaar. Tijdens ons telefonisch spreekuur is een casemanager beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of u door te verwijzen naar de juiste organisatie of instantie. U kunt de casemanager op maandagochtend bereiken via telefoonnummer (038) 424 2010.

Netwerk Dementie IJssel-Vecht adviseert u graag of wijst u de weg. We kennen de (thuiszorg) organisaties in Dalfsen, Heino, Kampen, Staphorst, Wijhe, Zwartewaterland en Zwolle die gespecialiseerd zijn in zorg en advies bij dementie.

Ons postadres is
Netwerk Dementie IJssel-Vecht
p/a Isala, Careketens, Mondriaan, 4.061
Postbus 10400
8000 GK Zwolle

Ons mailadres is
dementie@careketens.nl

Ook wanneer u vragen of opmerkingen over of suggesties voor verbetering heeft voor de website, zien wij uw mail graag tegemoet.

Telefonische bereikbaarheid
Het Netwerk Dementie IJssel-Vecht is helaas niet dagelijks bereikbaar. Op maandag en woensdag is het secretariaat bezet, op dinsdag regelmatig ook. U kunt ons dan bereiken op nummer  (038) 424 39 96.

 

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op: