Markt vol beleving in Hasselt

Op zaterdag 9 november aanstaande vindt de Markt vol beleving plaats in de Prinsenhof in Hasselt. Iedereen is welkom! De markt laat u kennis maken met de meest nieuwe producten waaronder:

  • Sprekende pop Tessa: een pop die met domotica geprogrammeerd kan worden op de individuele situatie en zo een grote hulp kan zijn voor mensen die vergeetachtig zijn.
  • Dementiebrillen: Ervaar zélf hoe het is om dement te zijn door het opzetten van een 3D-bril. Into d’mentia biedt tijdens de markt 5 x een workshop van 40 minuten. Er is beperkt plaats. Wilt u hieraan deelnemen? Kunt u zich van te voren opgeven bij Lia Ruitenberg op l.ruitenberg@ijsselheem.nl of telefonisch op (06) 13 01 49 55.
  • Het autisme belevingscircuit waarmee je op een speelse manier ervaar hoe mensen met een autisme spectrum stoornis in het leven staan

Daarnaast kunt u scootmobielen en rollators testen, is er informatie over mantelzorgwoningen en wordt duidelijk hoe sluierstaartvissen van nut kunnen zijn bij het eten… Naast al deze innovaties op het gebied van zorg en welzijn is er nog veel informatie bij de diverse standhouders te krijgen, kunt u leuke en lekkere dingen kopen en proeven en nog veel meer. Meer informatie over optreden, workshops, enzovoorts is te vinden op: https://welzijnzwartewaterland.nl/projects/view/zat-9-nov-markt-vol-beleving.

 

Details

  • zaterdag 9 november 2019
  • 11.00 - 16.00 uur
  • De Prinsenhof, Hasselt

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Lia Ruitenberg.