Janneke Harmsen in Alzheimercafé Raalte

Op deze avond zal Janneke Harmsen komen vertellen over haar boek ‘Dan wappert mijn hart naar je toe’. Dick is halverwege de zestig als de eerste verschijnselen van dementie zich openbaren. Janneke is van plan om zo lang mogelijk samen met Dick thuis te blijven wonen. Met steun van familie, vrienden en een bekwame begeleider lukt het haar om thuis voor Dirk te zorgen en daarbij zichzelf niet voorbij te lopen.

 

Wilt u fysiek aanwezig zijn in het Annahuis?

U kunt zich aanmelden door te bellen naar Jannie Melenboer via telefoonnummer (0570) 51 81 85. (Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging. Laat u testen bij klachten, er zal gevraagd worden naar een geldige QR-code en eventueel legitimatiebewijs.)

Wilt u meekijken of -luisteren via Teams?

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar alzheimercafe.raalte@outlook.com. Als zich aanmeldt voor de digitale bijeenkomst ontvangt u voorafgaand een inloglink voor de bijeenkomst via Teams.

 

Details

  • dinsdag 1 februari 2022
  • 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Het Annahuis, De Plas 8, Raalte
  • gratis