Alz… Enzo… in Hardenberg

Jaarlijks organiseert de werkgroep van de Alzheimer Cafés Dedemsvaart/Ommen en Hardenberg rond de Wereld Alzheimer Dag een evenement over dementie. Dankzij een subsidie van de gemeenten Hardenberg en Ommen is een mooie voorstelling geboekt: Kees van der Zwaard vertelt, speelt en zingt Alzh… Enzo… Kees zit aan de bar van het Alzheimer Café. Met verhalen en liedjes over zijn oom Kees en tante Marie. Hij drinkt koffie, verlangt naar een borrel en een luisterend oor.

Vroeg of laat komt iedereen er mee in aanraking: dementie. Is het niet je vader of moeder, dan wel je partner, buurman of buurvrouw die aan deze ziekte lijdt. Ook mensen die in de zorg werken komen het veel tegen. En hoe ga je er dan zo goed mogelijk mee om? Rondom de Wereld Alzheimer Dag willen we inwoners op een laagdrempelige manier laten kennis maken met dementie.

Gezien de covid-19 richtlijnen zijn wij genoodzaakt om met aanmelding te werken, daarnaast zullen we ons aan alle geldende richtlijnen van het RIVM houden. Houdt hiervoor de diverse media kanalen in de gaten.

 Aanmelden graag vóór 13 september via de mail: wadhardenberg@ziggo.nl of telefonisch 0523-261188 (Jantje Boonstra)

Details

  • dinsdag 21 september 2021
  • 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Theater de Voorveghter, Badhuisplein 3, Hardenberg
  • gratis

Meer informatie?

Gezien de covid-19 pandemie zijn wij genoodzaakt om met aanmelding te werken, daarnaast zullen we ons aan alle geldende richtlijnen van het RIVM houden. Houdt hiervoor de diverse media kanalen in de gaten. Aanmelden graag vóór 13 september via de mail: wadhardenberg@ziggo.nl of telefonisch 0523-261188 (Jantje Boonstra)